دکتر گلمکاني در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات پيشگيرانه شهرداري در زمينه آنفلوآنزاي نوع آ گفت: به منظور ورود حجاج به کشور، هزار پزشک محله و 284 خانه سلامت از طريق دو هزار سلامت يار، آموزش‌هاي لازم را دريافت کرده‌اند. اطلاع رساني‌هاي لازم نيز از طريق پوستر و بنر در سطح شهر صورت گرفته است. همچنين دو هزار شهريار جوان با همکاري وزارت بهداشت، آموزش‌هاي لازم را دريافت کرده‌اند تا همزمان با ورود حجاج در سطح شهر و فرودگاه‌ها مستقر شده و پيام‌هاي بهداشتي را ارائه خواهند داد.

وي گفت: از ظرفيت سلامت ياران براي آگاه سازي و اطلاع رساني خانواده‌هاي حجاج نيز استفاده مي شود به اين ترتيب با توجه به بلوک بندي‌هاي موجود در شهرداري به خانواده‌هايي که حاجي دارند مراجعه شده و اطلاعات آموزشي و پيشگيرانه به آنها ارائه مي‌شود. همچنين با همکاري صدا و سيما، تيزرهايي در شرف آماده شدن است که به زودي پخش مي‌شود.

وي در ادامه گفت: با همکاري فرودگاه‌هاي کشور، خانه سلامت مسافر را در فرودگاه‌ها راه اندازي مي‌کنيم تا علاوه بر ارائه خدمات به حجاج به ديگر مسافران نيز در صورت لزوم خدمات لازم ارائه شود. از طرف ديگر تئاتر و موسيقي‌هاي مختلف ويژه آنفلوآنزا و برنامه‌هايي از اين دست در دست اجراست.
باشد

وي در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اقدامات شهرداري در اتوبوس‌هاي شرکت واحد و قطار‌هاي مترو گفت: در اين زمينه پرده‌هاي اتوبوس‌هاي خصوصي برداشته شده و توصيه شده که به منظور تهويه هوا و جلوگيري از شيوع آنفلوانزا پنجره‌ اتوبوس‌ها باز باشد. همچنين شهرياران جوان در اماکن عمومي و ايستگاه‌هاي پرجمعيت مستقر مي‌شوند تا اطلاعات لازم را به مردم ارائه دهند. در مجموع نمي‌توانيم اعلام کنيم که در تمام موارد صد درصد پوشش‌ داده شده است ولي در مجموع از ظرفيت‌هايمان در اين زمينه استفاده کرده‌ايم. در مجموع نمي‌توانيم تمام ظرفيتهايمان را براي آنفلوآنزا بگذاريم.

100

انتهای پیام/

کد خبر 1388090527